Trygg E-Handel

00 kr

Bromsbelägg till Amerikanska bilar / USA bilar

Serva bromsarna på din USA-bil med bromsbelägg från The DriveZone!

Bromsbelägg består av friktionsmassa som är fastgjuten eller fastnitad på en metallplatta. Friktionsmassan slits naturligt vid användning och bromsbeläggen måste bytas ut regelbundet. En tumregel är att man behöver byta bromsbelägg ungefär tre gånger innan det är dags att byta bromsskivor, men ha för vana att alltid kolla skicket på både bromsbelägg och bromsskivor då detta är en utav de viktigaste säkerhetsaspekterna på din USA bil. Oavsett om du letar efter prisvärdhet, lång livslängd, de bästa bromsbeläggen för svåra arbetsuppgifter som bogsering eller racing – så har vi bromsbeläggen du behöver!

471 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Position

Varumärke

Bromsbelägg kan delas upp i tre grundläggande klassificeringar: organiska bromsbelägg, semi-metalliska bromsbelägg och keramiska bromsbelägg. Organiska bromsbelägg är konstruerade utav en kombination av organiska fibrer. I allmänhet är organiska bromsbelägg skonsamma mot bromsskivorna och är väldigt tysta vid användning, men de slits snabbare än andra typer och fungerar inte så bra vid höga temperaturer. Semimetalliska bromsbelägg innehåller en blandning av stål, järn, koppar och andra oorganiska fibrer. De fungerar utmärkt vid högre temperaturer, är prisvärda och har hög hållbarhet - men låter något mer, sliter mer på bromsskivor och skapar bromsdamm.

Keramiska bromsbelägg är en typ av organiska bromsbelägg, men innehåller en keramisk blandning och kopparfibrer som gör att de kan fungera bra vid höga temperaturer, men samtidigt fungera tyst och skapa mindre slitage på bromsskivor och mindre bromsdamm. På The DriveZone har vi handplockat en mängd olika bromsbelägg för att du ska kunna hitta det som passar din plånbok, din körstil och din amerikanska bil.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen