Trygg E-Handel

00 kr

Oljekylare till Amerikanska bilar / USA bilar

Håll oljan i din USA-bil sval med oljekylare från The DriveZone!

Alla vet att motorolja smörjer motorlager och rörliga motordelar, men många inser inte att olja också kyler delar och leder bort värme från alla komponenter den kommer i kontakt med. I den genomsnittliga motorn påverkar inte denna värmeöverföring oljans smörjegenskaper och livslängd, men på prestandabilar kan den ytterligare belastningen som dessa motorer utsätts för höja oljetemperaturen till den punkt där oljan börjar brytas ned.

För att kontrollera oljetemperaturen utrustar många tillverkare dessa fordon med oljekylare. Dessa kylare är vanligtvis olja-till-vatten-kylare som förs in i fordonets kylsystem. Oljan kommer snabbt till driftstemperatur och maxtemperaturen är begränsad. Oavsett om du behöver byta ut oljekylaren på din USA bil, eller installera en ny så hittar du delarna här!

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen