00 kr

Insug till Amerikanska bilar

 

Bilmärke

Motor

Färg

Med ett nytt insug kan du få bättre flöde och lägre bränsleförbrukning, fler hästkrafter, mer vridmoment och bättre gasrespons. På en standard V8 är insuget oftast tillverkat i gjutjärn, vilket är tyngre och har sämre flöde. För att få bättre prestanda kan det då vara en god idé att byta ut insuget i gjutjärn mot ett insug i aluminium. I våra digitala hyllor hittar du insug i aluminium av högsta kvalitet från Edelbrock!

När behöver jag byta insug?

Om du hör ett väsande, visslande, sugande, slukande eller till och med slurpande ljud när bilen går på tomgång kan det vara dags att byta insug. Tomgången kan även kännas grov och motorn kan till och med stanna helt vid låga hastigheter. En annan indikator på att det kan vara dags att byta insug är att bilen fortsätter att vara i gång när du vridit av tändningen, eller att det känns trögt när du accelererar. Med tiden kan ditt insug också rosta då det transporterar kylarvätska. 

Det finns även fördelar med att byta ut insuget som installerades i fabrik även om du inte upplever några problem, det ber bilen bättre prestanda som bättre flöde,  lägre bränsleförbrukning, fler hästkrafter mm.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen