00 kr
34 Produkter

Motorfästen till Amerikanska bilar

 

Märke

Motor

Behöver du nya motorfästen till din USA-bil? Oavsett fel eller typ av motorfästen du har på din bil så hittar du en ersättningsdel här! Alla våra motorfästen är konstruerade för att överträffa originalspecifikationerna, så att du kan vara säker på högsta kvalitet, exakt passform och enkel installation.

Vad gör motorfästen?

Motorfästen har två viktiga jobb: De dämpar buller och vibrationer och håller motorn i din USA-bil på plats. Att isolera buller och vibrationer från chassit är viktigt för körkomforten, men att hålla motorn i sitt utformade läge är ännu viktigare för säker fordonsdrift och för att förhindra komponentbrott. 

När är det dags att byta motorfästen?

Motorfästen kan gå sönder på grund av ålder och exponering för värme och vätskor som olja. Om du upplever ovanligt buller och vibrationer, inspektera fästena och lossa varje fäste för att kontrollera om det är skadat. För att kontrollera aktiva motorfästen kan man även behöva ett skanningsverktyg eller annan utrustning, beroende på system. Vissa fordon har vakuumdrivna aktiva fästen, dessa kan man kontrollera med en handhållen vakuumpump. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen