Trygg E-Handel

00 kr

Tändspolar till Amerikanska bilar / USA bilar

Tändspolar till din amerikanska bil!

Har du upptäckt att din USA-bil inte vill starta på morgonen? Eller du kanske inte har samma effekt som du brukar ha när du är ute på vägarna? En potentiell bov i dramat kan vara din tändspole, som hjälper till att förvandla batteriets lågspänningseffekt till de små blåvita gnistorna som används för att antända luftbränsleblandningen i motorn. Tändspolen är en del av ditt tändsystem, tillsammans med brytare, generator, tändstift och fördelareFör att hitta tändspolar som passar just din USA-bil så kan du bläddra i vårt urval nedan!

51 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Motortyp

Varumärke

Hur vet jag när det är problem med tändstiften?

Ta följande försiktighetsåtgärder för att säkerställa att din tändspole fungerar som den ska:

Regelbundna kontroller av tändstiften – dåliga tändstift drar ofta dra mer laddning än vad som normalt förväntas av motorn. Detta kan ofta sätta för mycket belastning på tändspolen och skada den över tid.

Inspektera tändsystemet efter oljeläckage – var särskilt uppmärksam på kablarna som ansluter tändspolen till det elektriska systemet. Om det har uppstått läckage så kommer kablarna att rosta, vilket gör det enkelt att upptäcka problemen tidigt.

Regelbundna servicekontroller – följ tillverkarens instruktioner för service och underhåll för att säkerställa att din USA-bil fungerar bra.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen