00 kr
62 Produkter

Automatlådor & Tillbehör till Amerikanska bilar

 

Bilmärke

Motor

Bilar med automatisk växellåda kräver mycket underhåll och är komplexa med flera rörliga delar. Regelbundna inställningar är nödvändiga för att hålla växellådan i gott skick. Här hittar du de delar du behöver för att hålla din automatlåda i trim, så som turbiner, yoke, växelspakar och växellådstråg mm.

Hur vet jag när automatlådan behöver service?

Tecken på att din automatlåda behöver service:

  • Ovanliga ljud - Om din USA-bil gör ett skrikande, visslande, eller surrande ljud ifrån sig så kan momentomvandlaren behöva repareras eller underhållas. Även om man inte tycker att ljudet är så farligt när det plötsligt uppstår, så kan olösta problem med momentomvandlaren eller nållagren leda till omfattande skador på växellådan.
  • Läckor - Om bilen läcker växellådsolja eller har låga vätskenivåer kan bilen växla långsamt eller hoppa ur växlar oftare. Om det finns misstänkt läckage eller förorening bör man omedelbart byta växellådsolja och / eller spola växellådan.
  • Det luktar bränt – Detta är en signifikant indikator på att något är fel med automatlådan. Om det luktar bränt medan man kör eller när man har kört sin USA-bil, ska man låta en professionell verkstad kolla på bilen så snart som möjligt. Många faktorer kan bidra till överhettning av växellådsvätskan.

Ju tidigare desto bättre! Om du upptäcker ett problem med den automatiska växellådan på din amerikanska bil så är det viktigt att du försöker lösa problemet så snart som möjligt. Om problemen med automatlådan inte tas kan det förutom att vara en säkerhetsrisk, sluta med en dyr verkstadsräkning då automatlådan kommer ta ytterligare skada ju mer du fortsätter köra utan att laga felet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen