00 kr

Offroad-däck till Amerikanska bilar / USA bilar

Maximera din terrängkörning med offroad-däck från The DriveZone!

Vid terrängkörning så håller inte vanliga däck måttet. Om du inte har rätt däck när du tar dig igenom lös eller hårdpackad lera, sand, grus, stenar eller lera så kan du snabbt fastna. Offroad-däck har mer aggressiva slitbanor än helårsdäck, för bättre grepp på grusvägar och snötäckta vägar. Med mindre gummi på vägen fungerar offroad-däck inte lika bra på asfalt, och de tenderar att vara bullriga och slitas ned snabbare. Men de utmärker sig i terrängen, där de större tomrummen i slitbanemönstret gör att de får ett bättre grepp på stenar och oregelbunden terräng. De stora tomrummen på offroad-däck förhindrar att de blir packade med lera, så i stället för att spinna kan däcken ta tag. Många offroad-däck har också slitbanor som sträcker sig upp på sidoväggarna för ännu bättre grepp. Offroad-däck är inte bara designade för tung körning i terräng, de är också kraftigare byggda för att motstå stötar.

I våra digitala hyllor har vi rejäla offroad-däck för dig som vill hålla dig undan de breda vägarna. I sortimentet hittar du schyssta däck från det klassiska märket Cooper Tires. Välj mellan sommardäck och vinterdäck för din terrängkörning. När du köper däck hos oss får du alltid leverans hem till dörren.

45 Produkter

Fälgstorlek

Bredd diagonal

Profil radial

Sekt.bredd radial

Däcksida

Höjd radial

Däcktillverkare

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen