00 kr
4 Produkter

Vinterdäck till Amerikanska bilar / USA bilar

Kör tryggt i vinter med vinterdäck från The DriveZone!

Även om förarassistanssystem som anti-spinn och anti-sladd eller fyrhjulsdrift är fördelaktigt när det kommer till körsäkerheten, så är det i slutändan dina vinterdäck som påverkar din förmåga att ta dig fram med din USA-bil under förrädiska vinterkörningsförhållanden - och det finns inget som ersätter det grepp som vinterdäck ger.

Helårsdäck är en kompromiss som är utformad för användning året runt. Däckmönstret och gummiblandningen som gör det möjligt för dem att ge bra prestanda på varma, torra sommarvägar är dock inte perfekt för extremt vinterväder. Däremot är vinterdäck tillverkade för ett enda ändamål – att få bra grepp i snö, is och svår kyla. Vinterdäck har djupare och bredare slitbanemönster för att förhindra att snö packas, gummiblandningen är även utformad för att förbli smidig även vid mycket kalla temperaturer för att ytterligare förbättra greppet. Och för extremt isiga förhållanden finns dubbdäck som kan utrustas med metallbultar. Här hittar du vinterdäck från Cooper Tires, så att du och din USA-bil kan ta er fram tryggt på vägarna i vinter!

Fälgstorlek

Profil radial

Sekt.bredd radial

Däcksida

Däcktillverkare

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen