Trygg E-Handel

00 kr

DriveZone TV - Den nya svenska serien om och kring Amerikanska Bilar!

Vi är The DriveZone - Din Speedshop Online.
- Och vi älskar Amerikanska bilar! De flesta av oss som jobbar här har ägt och byggt flera bilar genom åren och har bred erfarenhet av att hitta rätt prylar till alla bilar från USA, oavsett om det gäller förgasare, reservdelar eller olja.

The DriveZone TV är vår hyllning till USA-Bilkulturen i Sverige . En Serie där vi träffar välkända profiler, bilbyggare och andra sköna människor på något sätt representerar den fantastiska scen vi har i Sverige.
Får du inspiration av serien och vill bolla idéer med oss kring ditt projekt, eller behöver du helt enkelt bara nya delar inför höstens renoveringsprojekt? Hör av dig! Vi finns här för dig och din bil.

Behöver du delar till din USA-bil?

 

Se Säsong 1 av The DriveZone TV redan nu!

Sveriges nya och skönaste serie för alla oss som älskar USA-bilar! Följ med Mackan Edlund på resa genom landet i en djupdykning i kulturen kring jänkebilar där vi får träffa de härligaste profilerna, se deras drömgarage, grymma byggen och höra historier i mängder!

01: Mackan djupdyker i USA-bilarnas värld!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 1 // 3/9 2021

Ett stenkast från Stockholm City hittar vi Gasoline Magazine. Vi får en tur genom lokalerna, en titt i arkiven och framförallt lär vi oss känna Peter - medgrundare och chefredaktör för tidningen. Peter bjuder på härliga historier, favoritreportagen, och mycket mer. Missa inte detta!

02: I garaget hos Racinglegendaren FAST FREDDY!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 2 // 17/9 2021

För oss som älskar racing är namnet minst sagt bekant - Fast Freddy Fagerström, definitionen av legendar inom Drag Racing och USA-bilkulturen. Mackan Edlund tar med oss till Fast Freddys garage med en spännande tur bakom kulisserna där vi får uppleva en otrolig samling bilar, prylar och minnen!

03: Svensk Hot Rod-Historia med Calle Weman!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 3 // 1/10 2021

Har någon Svensk djupare rötter i Hot Rod-kulturen än Calle Weman? Vi hälsar på denne unika och härliga petrol-head som tar oss tillbaka till hans tidiga år i Kalifornien där bilintresset växte sig fast ordentligt. Det lovas en provtur i Calles smått ökände Hot Rod med okänt antal hästar (enligt ”papiret” 235hk). Kort och gott ännu en klockren dag!

04: Häng med hem till bilbyggaren Martin Lundqvist!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 4 // 15/10 2021

Häng med hem till Martin Lundqvist, bilbyggare och tävlande i StreetWeek. Dessutom blir det ett oväntat inhopp av en tvåfaldig världsmästare i Funny Car. Det här är avsnitt 4 av DriveZone TV!

05: Häng med hem bilbyggaren & stolta raggaren Perra!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 5 // 29/10 2021

I avsnitt 5 åker DriveZone TV hem till bilbyggaren Pär Lagerstedt. Vi spanar in hans kända Hot Rod ”Flamman”, får en smygtitt på kommande muskelbilsprojekt och avslutar med Mackans livs första cruising i Perra’s Cadillac. (Eventuellt blir det också lite allsång med Eddie Meduza..).

06: Jimmy Engstedt's Hot-Rod Heaven!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 6 // 12/11 2021

Jimmy Engstedt är väl knappast en doldis i branschen. Hans fräna Hot-Rod ”Rocky” blev Aaron Kaufman’s favorit på Elmia 2019 och kördes sen 1.000 mil över hela Europa. Hur ser det ut hemma hos en känd bilbyggare? Hur är det att köra race på en strand? …Och vad blir nästa balla projekt? Det är bara några av grejerna vi utforskar i detta kanonavsnitt. Poppa popcorn, häll upp en kall öl och spänn fast säkerhetsbältet. Det här är avsnitt #6 av DriveZone TV!

07: Mackan går på swap meet!

DriveZoneTV - Säsong 1, Asnitt 7 // 26/11 2021

I avsnitt #7 av DriveZone TV drar Mackan på Gasoline’s Swap Meet & Car show i Katrineholm. Det blir intervjuer, coola bilar i överflöd & en massa annat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen