Trygg E-Handel

00 kr

Växellådsolja / Transmissionsolja till Amerikanska bilar / USA bilar

Vårda växellådan på din USA-bil med växellådsolja / transmissionsolja!

Växellådan är ett komplext system som överför motoreffekten till drivaxeln och hjulen. Både manuella och automatiska växellådor består av en serie framväxlar och en backväxel som behöver regelbunden smörjning och skydd, för att kunna fungera optimalt. Med en växellådsolja / transmissionsolja av högsta kvalitet kommer kugghjulen att gå jämnare och tystare.

Oavsett vilken typ av växellåda din USA bil har, så har vi växellådsoljan / transmissionsoljan som hjälper dig att undvika slitage på växellådsdelar som orsakats av värme och friktion. Växellådsoljor / transmissionsoljor och smörjmedel som erbjuds på The DriveZone säkerställer en överlägsen växelsmörjning och skydd mot vatten och onormala temperaturer samtidigt som korrosion förhindras. Förläng livslängden på växellådskomponenterna med de produkter som finns i vårt ultimata urval som levererar högsta kvalitet och funktion till växellådan i din USA bil!

17 Produkter

Viskositet

Volym

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen