Trygg E-Handel

Bromstrummor till Amerikanska bilar / USA bilar

Få rätt bromstrummor till din USA-bil hos The DriveZone!

Är det dags att reparera eller byta bromstrummor på din USA bil? Friktionsytan på en bromstrumma slits naturligt vid användning, vilket förstorar bromstrummans innerdiameter. Alla trummor har en maximaldiameter som vanligtvis gjuts i eller stämplas på utsidan av bromstrumman. Det är osäkert att använda en bromstrumma med en diameter som är större än denna specifikation, eftersom den är för tunn för att sprida värmen ordentligt och inte har den strukturella hållfastheten för att kunna motstå bromskraft utan att eventuellt snedvridas eller spricka.

Våra bromstrummor är tillverkade enligt OEM-specifikationer, med rätt material för lång livslängd. De är precisionsbearbetade för smidig bromsdrift och balanserade för att säkerställa vibrationsfri prestanda. Vi erbjuder också kompletta reparationssatser för bromstrummor som så att du lätt kan göra jobbet själv!

100 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Position

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen