Trygg E-Handel

Fjädrar till Amerikanska bilar / USA bilar

Få bättre komfort i din USA-bil med spiralfjädrar från The DriveZone!

Utan fjädrar på din USA-bil så hade dina däck hoppat vid minsta stöt. Vilket inte bara hade inneburit att din komfort hade varit lika med noll, du hade inte heller haft någon kontroll över bilen. Fjädrarna absorberar stötarna och ser till att hjulen är i kontakt med marken för att du ska få bra grepp, kunna styra och bromsa.

Det finns en hel del olika fjädrar och fjädringssystem att välja bland:

  • Bladfjädrar är den äldsta typen av fjädrar och används vanligtvis på transportfordon eftersom de kan bära tunga laster och man lätt kan öka kapaciteten genom att lägga till blad.
  • En torsionsstav är en typ av fjäder som vrids tillsammans med hjulrörelser. Fördelen med torsionsstavar är att de kan justeras för att passa fordonets höjd, de har lägre tyngdpunkt och lägre ofjädrad vikt.
  • I luftfjädringssystem används luftbälgar som använder tryckluft för att ge en smidig körning och fjädring, trycket i luftbälgarna regleras via kontrollventiler beroende på belastning.
  • Spiralfjädrar är den vanligaste typen av fjäder som används idag. De är mycket lättare att ställa in för specifika kör- och / eller hanteringsegenskaper än bladfjädrar, vilket gör dem idealiska för prestandafordon. I våra hyllor hittar du spiralfjädrar som passar sömlöst på din amerikanska bil!
11 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen