Trygg E-Handel

00 kr

Drivaxel & Kardan till Amerikanska bilar / USA bilar

Undvik vibrationer i din USA-bil med drivaxlar från The DriveZone!

Drivaxeln överför kraft från växellådan till bakaxeln på bakhjulsdrivna bilar. Fyrhjulsdrivna bilar har också en drivaxel som skickar kraft från fördelningslådan till den främre differentialen. Den typiska drivaxeln är ett ihåligt rör med ok och flexibla kopplingar i vardera änden. De flexibla kopplingarna gör att drivaxeln kan svängas när den överför kraft till en axelenhet som rör sig upp och ner med upphängningen. De vanligaste drivaxelproblemen är relaterade till de flexibla kopplingarna.

Brist på smörjning och normalt slitage i knutkors kan orsaka slapphet, vilket i sin tur kan resultera i buller och vibrationer - och kopplingarna kan nötas och spricka. Om du har problem med vibrationer som ökar vid högre hastighet, så kan detta indikera på att du har en obalanserad drivaxel. Obalansen kan i sin tur ha orsakats av bucklor, uppbyggnad av smuts eller lera, eller att du tappat en balanseringsvikt på drivaxeln. Om du i stället känner vibrationer vid låg hastighet kan dina drivaxlar och / eller knutkors vara felvinklade, vilket kan ha orsakats av en upphängningslyft eller överlastning. Oavsett vilken typ av drivaxelproblem du har på din USA-bil så har vi lösningen! I våra digitala hyllor hittar du kompletta drivaxlar och drivaxelkomponenter som är speciellt utformade för amerikanska bilar.

19 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Motortyp

Position

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen