Trygg E-Handel

Kontrollenheter Växellåda till Amerikanska bilar / USA bilar

Växla smidigt med kontrollenheter till växellådan från The DriveZone!

Om du äger en USA-bil med automatisk växellåda, vet du säkert att kontrollenheten (även styrenheten för växellådan, transmissionsstyrenheten, TCM) är kritisk när det kommer till att få ut maximal prestanda av bilen. Den beräknar när och hur bilen ska byta växel, för att få en så bra körprestanda och bränsleekonomi som möjligt.

Många kontrollenheter är förprogrammerade, medan andra låter dig skapa dina egna anpassade egenskaper. Vissa styrenheter är helt konfigurerade och redo att köras direkt ur lådan, men tillåter dig också att själv ställa in exempelvis växlingstiming. Dessutom kan vissa kontrollenheter byta kalibreringar i realtid, vilket öppnar upp för en rad möjligheter. Exempelvis kan du köra en kalibrering på väg till banan, och sedan bara trycka på en knapp för att få en mer aggressiv inställning redo för racet!

4 Produkter

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen