Trygg E-Handel

Momentomvandlare till Amerikanska bilar / USA bilar

Momentomvandlare till din amerikanska bil!

En momentomvandlare är en vätskekopplingsanordning som överför motoreffekten till den automatiska växellådan. Den tjänar samma syfte som kopplingen i ett fordon med en manuell växellåda, genom att den gör det möjligt för motorn att fortsätta vara i gång när bilen stannar – skillnaden är att momentomvandlaren gör detta utan att det krävs någon ansträngning från föraren. Momentomvandlaren gör (tillsammans med andra växellådskomponenter) att växlingen sker automatiskt.

Momentomvandlare är i allmänhet mycket tillförlitliga komponenter och ska hålla under bilens hela livslängd. Men om man använder bilen mycket till bogsering eller liknande som kan vara tungt för växellådskomponenter och växellådsvätska, och / eller om man inte gör regelbundet underhåll som vätskebyten - så kan momentomvandlaren och andra växellådskomponenter gå sönder i förtid. Om momentomvandlaren på din USA-bil har gjort sitt så hittar du din nya här hos oss!

6 Produkter

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen