Trygg E-Handel

00 kr

Bränslefilter till Amerikanska bilar / USA bilar

Håll bränslet i din USA-bil rent med bränslefilter från The DriveZone!

Dagens bensin och diesel är mycket raffinerat. Ändå kan föroreningar som smuts, färg, rost och vatten ta sig in i bränslet i din bil genom lagringstankar, bränsleöverföringsutrustning och din bränsletank. I tillräckliga mängder kan dessa föroreningar överanstränga bränslepumpen, minska bränsleflödet och täppa till injektorer. Detta skapar inte bara problem med körningen, de fina partiklarna kan också fungera som ett slipmedel och orsaka dyra komponentskador.

Bränslefiltret är utformat för att fånga föroreningar och förhindra att de orsakar slitage på komponenter och dålig motorprestanda. Det enda sättet att säkerställa att det kan göra sitt jobb ordentligt är att byta det efter tillverkarens rekommenderade intervall - eller tidigare om du har problem med att starta motorn, har grov tomgång eller trög acceleration, vilket är indikatorer på ett igentäppt bränslefilter. Den första försvarslinjen är silen i tanken, men den servas vanligtvis bara när den elektriska bränslepumpen byts ut. På vissa fordon är detta dock det enda bränslefiltret, så kolla först i din ägarmanual för att se om du behöver byta bränslefilter. Om du har ett bränslefilter på din USA bil som har gjort sitt, så hittar du bränslefilter som passar sömlöst på amerikanska bilar här på The DriveZone!

Bilmärke

Bilmodell

Motortyp

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen