Trygg E-Handel

Bränsletrycksregulator till Amerikanska bilar / USA bilar

Håll koll på bränslet med en bränsletrycksregulator till USA-bilar!

En bra sak med bränsletrycksregulatorn är att dess syfte beskrivs i namnet. Det stämmer, det reglerar bränsletrycket. Den reglerar också mängden bränsle som skickas till injektorerna (på bilar med direktinsprutning). Mängden bränsle som en motor behöver beror mest på vad föraren kräver. Som ett exempel kräver cruising vid 45 km/h mindre bränsle än hård acceleration från 45-60km/h. För korrekt antändning inuti förbränningskammaren måste det finnas en exakt blandning av luft och bränsle. När den här balansen skiftar på ett eller annat sätt kallas den rik (för mycket bränsle) eller mager (för mycket luft). Bränsletrycksregulatorn ansvarar för hur mycket bränsle det finns och hur mycket tryck det har när det tar sig igenom bränsleinjektorerna.

När en bränsletrycksregulator går sönder så stängs den vanligtvis, vilket resulterar i för mycket bränsletryck, en rik blandning, ökade bränslekostnader och stora utsläpp. Om du kopplar bort vakuumslangen från regulatorn och bränsletrycket inte stiger, är bränsleregulatorn troligtvis trasig. Det kan dock finnas ett problem med vakuumsignalen orsakad av en kapad eller trasig vakuumslang, så för att vara säker, använd vakuum med en handhållen vakuumpump. Bränsletrycket ska sjunka när vakuumet ökar. Om det inte gör det, kontrollera att returslangen inte är blockerad och om den inte är det, byt ut bränsleregulatorn mot en ny från The DriveZone!

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen