Trygg E-Handel

Oljetråg till Amerikanska bilar / USA bilar

Delar till AC / luftkonditionering - USA-bilar - The DriveZone

Det finns två typer av motorsmörjningssystem, torrsumpsmörjning och våtsumpsmörjning. Ett torrsumpsystem har två oljepumpar, en för att cirkulera smörjoljan genom motorn och en andra spolningspump för att dra ut oljan från motorn och skicka den vidare till en extern lagringsbehållare. Torrsumpsystem används på vissa prestandabilar, men de flesta fordon har ett våtsumpsystem där olja samlas upp och lagras i en behållare under motorn som kallas oljetråget. I ett våtsumpsystem är uppsamlingen för oljepumpen lågt placerad i oljetråget så att det alltid täcks av olja. Oljepumpen drar olja från oljetråget genom uppsamlingsröret och skickar den genom motorns oljepassager, där den smörjer och kyler motorlagren och andra rörliga delar. Oljan rinner sedan tillbaka i oljetråget. Oljetråget är utformat för att kunna rymma tillräckligt med olja för alla körförhållanden.

I och med att oljetråget är lågt placerat på din USA-bil så kan det skadas när du kör över stenar eller andra hinder på vägen, och framför allt vid terrängkörning. Detta kan resultera i bucklor, sprickor eller till och med hål. Om ditt oljetråg har fått en olycklig skada så hittar du ersättningar med direkt passform i våra hyllor! Våra ersättningsoljepannor är tillverkade enligt originalspecifikationer, så att du kan vara säker på perfekt passform och funktion.

Bilmärke

Bilmodell

Motortyp

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen