Trygg E-Handel

Automatlådor & Tillbehör till Amerikanska bilar / USA bilar

Automatiska Växellådor & Tillbehör till USA-bilar från The DriveZone!

Bilar med automatisk växellåda kräver dock mycket mer underhåll än manuella bilar. Automatlådor är komplexa; de innehåller flera rörliga delar. Regelbundna inställningar är nödvändiga för att hålla växellådan i gott skick, medan en manuell växellåda inte kräver så mycket uppmärksamhet. En manuell bil kan behöva en ny koppling någon gång, men automatiska växellådor kan ha flera problem samtidigt.

Tecken på att din automatlåda behöver service:

  • Ovanliga ljud - Om din USA-bil gör ett skrikande, visslande, eller surrande ljud ifrån sig så kan momentomvandlaren behöva repareras eller underhållas. Även om man inte tycker att ljudet är så farligt när det plötsligt uppstår, så kan olösta problem med momentomvandlaren eller nållagren leda till omfattande skador på växellådan.
  • Läckor - Om bilen läcker växellådsolja eller har låga vätskenivåer kan bilen växla långsamt eller hoppa ur växlar oftare. Om det finns misstänkt läckage eller förorening bör man omedelbart byta växellådsolja och / eller spola växellådan.
  • Det luktar bränt – Detta är en signifikant indikator på att något är fel med automatlådan. Om det luktar bränt medan man kör eller när man har kört sin USA-bil, ska man låta en professionell verkstad kolla på bilen så snart som möjligt. Många faktorer kan bidra till överhettning av växellådsvätskan.

Ju tidigare desto bättre! Om du upptäcker ett problem med den automatiska växellådan på din amerikanska bil så är det viktigt att du försöker lösa problemet så snart som möjligt. Om problemen med automatlådan inte tas kan det förutom att vara en säkerhetsrisk, sluta med en dyr verkstadsräkning då automatlådan kommer ta ytterligare skada ju mer du fortsätter köra utan att laga felet.

 


0 Produkter

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen