00 kr
1 Produkt

AutoMeter

AutoMeter drivs av att ge prestandaentusiaster den information de behöver för att vinna. De har revolutionerat hur förare och bilbyggare använder sig utav instrumentering och fordonselektronik i mer än 60 år. AutoMeter grundades av Vern Westberg 1957. Under den första tiden hällde Vern sandgjutningar i sin familjs bakgård och hans söner hjälpte honom att montera produkter i källaren på natten.

Under dessa 60+ år har AutoMeter utvecklat många branschledande produkter som bl.a. varvtalsmätare, snabbsvarande varvräknare och högteknologiska datainsamlingssystem. De har satt standarden för noggrannhet, precision och hållbarhet när det kommer till instrumentering. Idag har AutoMeter toppmoderna celltillverkningscenter, avancerade tekniska system och produktteknik som ingen lyckats överträffa.

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen