Trygg E-Handel

Länkarmar till Amerikanska bilar / USA bilar

Länkarmar till din amerikanska bil!

Länkarmar är länkarna mellan ramen och hjulen, samt fästena för upphängningskomponenter som stötdämpare, fjädrar och krängningshämmare. De ser till så att hjulen kan röra sig upp och ned vid ojämnheter på vägarna. Det finns många olika typer av länkarmar och de varierar i form och konstruktion beroende på upphängningens design. Länkarmens bas fästs mot ramen på bilen spetsen fästs på spindelledens kulled. Länkarmar tillverkades traditionellt av stansat stål, men många nyare fordon har starkare länkarmar gjutna av järn eller gjutna aluminiumarmar som är både starka och lätta.

Länkarmar är i allmänhet mycket slitstarka komponenter, och den service man gör brukar vanligtvis vara på slitkomponenterna - bussningarna och kullederna. Men ibland kan man även behöva byta ut länkarmarna, exempelvis om det bildats mycket rost som gör att de inte fungerar ordentligt, eller om rosten försvårar byte av bussningar eller kulleder. Länkarmarna kan också böjas eller snedvridas när man kör på trottoarkanter eller liknande. Oavsett varför du behöver nya länkarmar till din USA-bil så hittar du nya här!

64 Produkter

Bilmärke

Bilmodell

Position

Varumärke

The DriveZone är butiken för oss som kör USA bil! Oavsett om du kör en Chevrolet, Cadillac, Plymouth, AMC, Buick, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge eller Jeep så hittar du delarna och tillbehören till din amerikanska bil i våra digitala hyllor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen